top of page

Mission vision

OC Ambulatory

Mission


The mission of OC Ambulant is to empower clients so that they can participate in society as optimally and independently as possible.

OC Ambulant does not work according to office hours, but precisely at times when assistance is necessary or required. We are therefore flexible and attuned to the personal needs of the client. By adapting ourselves at OC Ambulant, we also use modern media such as facetime and smarphones for communication, when this is desired. With this, we will be able to convert our mission to reality.

Wat is ontwikkelingsgerichte coaching en wat kan je verwachten?

Als professionele ambulant begeleider leg ik de nadruk op ontwikkelingsgerichte coaching, een evidence-based benadering die gericht is op het stimuleren van groei en ontwikkeling bij individuen. Deze vorm van coaching is gebaseerd op psychologische theorieën en onderzoek die aantonen dat het verkennen en versterken van persoonlijke kwaliteiten en capaciteiten leidt tot verbeterde prestaties, welzijn en veerkracht.

Mijn ontwikkelingsgerichte coaching gaat verder dan het oplossen van problemen; het is gericht op het identificeren en benutten van de onbenutte mogelijkheden en hulpbronnen van mijn cliënten. Door het gebruik van evidence-based interventies en methoden help ik mijn cliënten om hun zelfbewustzijn te vergroten, hun zelfregulerend vermogen te versterken en hun persoonlijke en professionele doelen effectief te bereiken.

Deze benadering is gebaseerd op positieve psychologie, motivatietheorieën en counselingprincipes, en wordt toegepast met aandacht voor de unieke behoeften en context van elke individuele cliënt. Mijn doel is om een ondersteunende en empowerende relatie op te bouwen met mijn cliënten, waarbij ik hen aanmoedig om hun eigen krachten en mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen.

Als ambulant begeleider werk ik samen met mijn cliënten aan het creëren van een positieve verandering die duurzaam is en die hen in staat stelt om met vertrouwen en veerkracht de uitdagingen van het leven aan te gaan.

 

Missie en Visie: Beoordelingen
bottom of page